Monday, January 3, 2011

Kursus Terkini

 "KEAJAIBAN MENANGANI MASALAH/PENYAKIT

 DALAM RAHSIA PERTIMBANGAN SUNNAH"  

                                dalam rahsia

                         "Masa dalam Masa"

Assalammualaikum.. pihak Akademi Minda Holistik(AMH) sukacitanya mengalu-alukan kepada semua pembaca yang dirahmati Allah agar dapat meluangkan masa untuk bersama-sama mengikuti kursus bagi mempelajari kaedah serta keunikkan teknik pembelajaran dalam menangani permasalahan,penyakit,tekanan hidup,memperbaiki ekonomi dan keseimbangan tahap keharmonian keluarga dalam rahsia hukum masa Pertimbangan Sunnah...

AMH akan berkongsi ilmu dengan anda bagaimana kita hendak mencernakan hormon melatonin kepada tahap semangat dan ceria di samping kasih sayag Allah dan juga bagaimana menangani segala permasalahan dengan kaedah Pertimbangan Sunnah serta hayatilah rahsia kegelapan malam dan insyaAllah anda akan merasakan sesuatu perubahan yang menakjubkan dari segi penyakit, tekanan hidup yang selama ini membuatkan anda resah gelisah. Percayalah bahawasanya penawar bagi suatu penyakit dan penawar bagi segala masalah berada pada kegelapan cahaya serta yangg di katakan "masa" nya terdapat di dalam diri anda. Ketahuilah apa yangg dikatakan MASA itu sebagai penawar. 

Keindahan kepada sesuatu perkara yang akan kita  pelajari daripada AMH ialah mengenai kemurnian kasih sayang yangg tinggi kehebatan rahsianya sehingga menjadi penawar serta khasiat dan ramuan yg paling mujarab untuk mengatasi pelbagai penyakit mhaupun segala permasalahan. HANYA dengan sifat kasih sayang sahaja, bukan hanya meningkatkan sistem imuniti tubuh malah ketelusannya hinggalah rasa terpacu akan kebesaran Maha Pencipta, Inilah sebahagian sifat yang ada daripada Pencipta sekelian alam.

Rahsia masa dalam masa adalah yangg tersirat didalam rasa kasih dan sayang sejati serta telus kepada Illahi. Segala makhluk bertasbih dan bertahmid akan melihat kebesaran Maha Pencipta yang tidak terperi kehebatannya. Malah tidak ada suatu jisim atau mana-mana kuasa zat pun yang tidak tunduk dan bersujud akan kebesaran dan sifat kasih dan sayang Allah SWT. Walaupun makhluk yang bernama "Nafsu" dicampakkan ke neraka jahanam sebanyak 3 kali, namun akhirnya tunduk dan mengaku bahawa Allah lah yang menciptakannya dengan kebesaran kasih dan sayang. Sesungguh kasih sayang Allah SWT melebihi daripada kasih sayang  seorang ibu sebanyak 70 kali gandanya. Subhanallah...... 
-Prof. Dr Jaffry Hassan

DAFTAR SEGERA!!!
                                                                                                                                                                      
Apakah yang akan ANDA dapat setelah menyertai kursus yang hebat ini?

Keindahan serta kebaikan selepas kita memahami dan mengikuti kursus-kursus yang dijalankan oleh AMH ialah, kita akan merasakan ketenangan, insyaAllah apa yang kita tercari-cari selama ini ada jawapannya di dalam kursus ini, anda akan lebih matang dan cekap apabila menghadapi sebarang ujian, kehidupan dan hubungan(suami/isteri) kekeluargaan semakin harmoni, kerjaya atau perniagaan semakin bertambah baik dan kukuh. 

Matlamat atau visi kehidupan yang diimpikan insyaAllah akan mudah tercapai.

-         Dapat membentuk  fikiran kepada lebih positif

-         Tidak panik ketika mengalami tekanan

-         Lebih mengenali apakah itu nikmat ujian dan penyakit serta bagaimanakah mengatasinya dengan lebih cekap dan pantas

-         Lebih memahami sifat-sifat dan karater seseorang

-         Melalui kaedah yang dipelajari di AMH anda akan didedahkan kaedah perawatan sendiri melalui konsep pertimbangan sunnah

Anda akan lebih mengenali rahsia pentingnya perhubungan diantara alam dan anda dan rahsia penciptaan sifat perwatakan manusia serta kepentingan pelbagai aspek untuk memahami dan mengenali ragam manusia.DAFTAR SEGERA!!!

Tarikh : 5 Februari 2011

Masa : 8pagi - 5 petang

Tempat : Shah Alam

Bayaran : RM 500 RM 350 sahaja!
(Kami faham keperluan anda diawal tahun, dan kami juga faham anda perlukan "TONIK" untuk memulakan tahun baru ini dengan ilmu yang sangat bermanfaat,kami turunkan harga demi keperluan anda dan sesuai dengan kos semasa.)

Tempat kosong adalah terhad..sila daftar dan bayar wang komitmen RM 200.00 sebelum 15.01.2011 dan bayaran penuh sebelum program bermula..(sila SMS jika bayaran telah dibuat- Jumlah,tarikh dan masa)

Penginapan akan diuruskan oleh pihak AMH jika ada permintaan dengan bayaran tambahan RM 100.00

sila masukan bayaran ke akaun Maybank
158284031700 - MOHD FYROLIKRAM BIN OTHMANUntuk tempahan bagi kursus yangg diadakan sila hubungi:
Fyrol Ikram Othman di talian 
0133882726/0147577001

No comments:

Post a Comment